tisdag 31 maj 2011

Sweet Beauty Spa slutar säljas i Sverige!



Vi har ju Sweet Beauty Spa´s handgjorda produkter i vår webshop och Lisa som är grundare hinner inte tillverka för hand i den utsträckningen hon behöver för att kunna gå runt. Så därför så har hon beslutat att lägga ned nästan all återförsäljning till Sverige. 

Vi är verkligen himla ledsna för det då vi älskar hennes produkter. Min sambos psoriasisliknande torra partier i ansiktet har näst intill försvunnit av Sweet Beauty Spa´s Mojito bodylotion. Men vi får helt enkelt bunkra upp med våra favoriter som vi inte kan tänka oss att leva utan. Vad kommer du sakna mest av deras produkter?

söndag 29 maj 2011

Grattis alla Mammor på Mors Dag ♥


Idag är det alla mammors dag, fast egentligen borde alla dagar vara alla mammors och pappors dag. Men idag får vi alltså fira våra mammor lite extra mycket!

Min älskade mamma (se kortet) och min sambos fina mamma befinner sig tyvärr mer än ca 50 mil bort så vi får fira dem genom ett telefonsamtal och min mamma ska få en ekologisk brun mascara från terre dÓc som hon önskat sig, och sambons mamma ska få en väldoftande kräm från Sweet Beauty Spa.

Idag är det sista dagen för fraktfritt, så passa på att handla i vår webshop. Tryck här om du vill gå direkt till vår webshop.

tisdag 24 maj 2011

Vinnaren av Spiezia underbara rumsdoft är...


Tack alla ni som varit med och tävlat. Ni har varit över 40 stycken tävlande, och vi drog en vinnare helt slumpmässigt från högen. Vinnaren är Nina Malmbom och som vinner Spiezia Ginger & Lemongrass Room Spray!

Nina, skicka oss din adress, så lovar vi skicka din vinst så fort vi kan. Du kan kontakta oss på info@maryfly.se. Och tack igen alla ni som tävlat. Vi lovar att det kommer fler tävlingar framöver så håll utkik.
 

söndag 22 maj 2011

Vinn väldoft från Spiezia


Idag fram till 24.00 så är det sista chansen att tävla om Spiezia rumspray som är 100 % ekologiskt (hur grymt är inte det)? Så ta chansen, du kan läsa här hur du gör.

fredag 20 maj 2011

För världens bästa mammor givetvis



Eftersom det är Mors dag om lite mer än en vecka så erbjuder vi fri frakt mellan den  fredagen den 20 och söndagen den 29 maj för världens bästa mammor. Visst är våra mammor värda det finaste naturen har att erbjuda och som både gynnar människa och miljö!




Själv så får min mamma en brun mascara från terre dÒc som hon önskat, som är min absoluta favorit bland ekologiska mascaror. Min sambos mamma som älskar tvålar ska få en tvål från Nostalgia Organics. Vad ska du ge din mamma?

Och du har väl inte missat att du kan få din paket inslagen på ett miljövänligt sätt och helt gratis? Vi använder oss av gammalt pappper och snören. Det ända du behöver göra är att skriva ett meddelanden när du beställer varorna.



lördag 14 maj 2011

Vi fick ett mail från Elsa, 5 år

Vi fick ett mail från mamma Lin och Elsa (5 år) som beställt solskydd från oss. Det var så oerhört gulligt att vi måste visa upp det. Barn är helt fantastiska, och öppnar upp för härliga skratt. Hon värmde våra hjärtan ordentligt.


Hejsan!

Tack för solkrämen! Jag skrev nog aldrig att den har kommit fram. :)

Min stora (Elsa 5år) är väldigt nöjd med den och tycker att hon känner sig mjuk och skön, och att den luktar gott. Hon ville att jag skulle skriva till dig och berätta det och tacka. "Den har Vera gjort bra, vad snäll hon är!" sa hon. (Jag läste på lappen som du skickade med och hon la ditt namn på minnet).

När vi härom dagen hade en diskussion om att jag inte ville att hon skulle använda ett läppbalsam, som hon fått av en kompis, eftersom det innehåller en massa parabener och skräp så sa hon "Men kan vi ringa till Vera då, hon kanske har gjort något läppbalsam utan gifter?"

Så vi pratar om dig titt som tätt här hemma. <3

Kramar!



(Givetvis skickar vi ett läppbalsam från Ganache for Lips till Elsa utan parabener och skräp för att hon gav oss ett sånt härligt skratt)!

torsdag 12 maj 2011

Nyhet i butiken: Nea of Sweden



Vi har fått in ett svenskt märke i butiken, Nea of Sweden. Nea of Sweden är ett svenskt märke från Upplands Väsby som drivs av Gunnar & Carina Smith, och har funnits sedan år 2000.  Deras hud - och egenvårdsprodukter har de valt att kalla BMV (Bra Människo Val), och innebär produkter gjorda på enbart naturliga ingredienser där människa och miljö kommer i första hand.

Vi har själv provat dessa produkter som är handgjorda och tycker de håller en fin kvalité. De innehåller rena ingredienser och har dessutom ett bra pris. Kolla in mer i vår webshop.

tisdag 10 maj 2011

Månadens Vara: Sockerskrubbar


Vi har månadens vara/varor som går under ett mycket bättre pris och just i maj månad så är Sweet Beauty Spa´s sockerskrubbar månadens vara. Då kan du köpa denna underbara produkt för 236 kronor (ordinarie pris 295 kr). Alla Sweet Beauty Spa´s produkter är handgjorda och tillverkade med både kärlek och själ.

Sockerskrubben är en ljuvlig och skonsam skrubb med socker och välgörande oljor. Sockret som peelar/skrubbar huden så all "död hud" försvinner, och oljorna mjukgör och vårdar huden. Ett perfekt sätt att grunda och få en vackrare och jämnare solbränna. Passar både män och kvinnor!

Finns i dofterna Mojito, Tangerine Truffle, Love Potion, Lavender Berry, Tropical Treat & Cherish.

torsdag 5 maj 2011

Nyhet i butiken: Underbar Massageolja



Vi har precis fått in massageoljor från franska terre d´Oc i vår webshop i dofterna Jasmin, apelsinblomma och Amber. Det är en mjuk och silkeslen olja som är lätt att massera med, och som gör huden mjuk och sinnet avslappnat. Dessutom 100 % naturligt, 98 % kommer från ekologisk jordbruk och 86 % är fairtrade! En perfekt present till någon du bryr dig om?

onsdag 4 maj 2011

Vill du ha en beställning inslagen?

Vi vill ju givetvis kunna erbjuda våra kunder det som de önskar. Vi fick en förfrågan om vi kunde slå in paket, och det är klart vi kan. Vi jobbar ju för att skapa en helhet i det vi gör - för miljön, och  därför använder  vi oss av tidningspapper, annat papper och snören som vi återanvänder eller handlar på second hand.



Att få sina paket inslagna kostar ingenting just nu. Vill du att dina paket ska slås in och skickas till en annan adress, så meddela oss i informationsrutan när du beställer i webshopen.

måndag 2 maj 2011

Vinn underbar rumsdoft från Spiezia


Vi kör en tävling för att vädret är så härligt, och våren är här! Det enda du behöver göra, är att anmäla dig till  vårt nyhetsbrev eller vår facebook - om du inte redan gjort det? Om du redan är medlem, så skriver du endast vilken doft du vill ha om du vinner! Du som handlar hos oss under denna tid är med i tävlingen helt automatiskt. 

Skriv vilken doft du vill ha av Ylang Ylang & Citrus eller Ginger & Lemongrass (värde 210 kronor) i kommentarsfältet här under. Du kan tävla fram till söndagen den 22 maj kl. 24.00. Lycka till!

Kram, karma och kärlek

söndag 1 maj 2011

Organic Essence Sheabutter på Sofis Mode


Sofis Mode på Aftonbladet så listar de vårens härligaste skönhetsprodukter, och listar faktiskt vår bästsäljare, Organic Essence sheasmör! Den är en given favorit i vår webshop! 

Kul att även de på Sofis Mode fått nys om den - men så är den ju helt underbar, och dessutom så är kartongen helt nedbrytningsbar! Helhetstänk! We like! 

Vi sänder givetvis extra kärlek till Jenny på Loveko som är skandinavisk distributör för Organic Essence´s produkter, och som introducerat detta härliga sheasmör på den svenska marknaden. Du kan läsa mer om det här på Jennys blogg.



Ta chansen och få rabatt


Idag är sista dagen för att få 15 % rabatt på Florascents underbara parfymer i vår webshop - så passa på. Min favorit just nu är Violetta, Mimosa, Cannes och Jasmin som är riktigt fina sommardofter.

Imorgon dyker en tävling upp här på bloggen där något väldoftande från Spiezia tävlas ut, så håll utkik!

Och i maj kommer vi även ta in ett nytt, svenskt märke till ett bra pris. Vi håller på att testa deras produkter just nu. Otroligt spännande! Vi vill verkligen ha in fler svenska märken, så vi letar och provar. Har du något svenskt märke du skulle vilja se i vår butik?