tisdag 27 december 2011

Gott Nytt, Grönt År och Nyårsrea!


Vi har Nyårsrea i vår webbshop som håller på fram till den 4 januari. Så behöver du något - kika in. Vi önskar Dig en god fortsättning på ett grönare år! Tack för detta år, och tack alla Ni som valt att följa och handla av oss. Tack för alla fina mail, inlägg & kommentarer som vi fått. Det är sådant som gör att vi får kraft att fortsätta! Kämpa mot en bättre och grönare värld.

fredag 23 december 2011

GOD JUL: En BRIS av kärlek


 

Vi skänkte en summa pengar istället för att skicka julkort till alla som berörs av vårt företag på olika sätt. Dessutom gynnar det inte bara barnen utan även vår jord (som också är barnens framtid). Kan ju knappast bli bättre eller hur? Så GOD JUL - ni är en del av vår gåva.

tisdag 20 december 2011

Passa på att handla julklappar och få FRI FRAKT!

Vår favorit: Organic Essence Sheamör. Fylld med härligt, ekologiskt sheasmör som smälter och mjukgör din hud, och när den är slut kan du slänga resten i komposten. Gynnar dessutom ett kvinnokooperativ i Ghana.

Vi har en leveranstid på 1-2 dagar så än är det inte försent att beställa klappar till julen. Men för att vara på säkra sidan är det bäst att beställa så snart som möjligt. Men om du beställer innan onsdag kl. 16.00, så ska de vara framme i tid! Gå in i vår webbshop och kolla in, vettja. FRI FRAKT, givetvis - fram till den 23:e december.

måndag 19 december 2011

Vinnaren är...

Foto från Dalaposten.   

Vinnaren av massageoljan från terre d´Oc blev Veronica Granqvist! Grattis! Maila oss på info@maryfly.se vilken doft du vill ha - så skickar vi den till dig. Tack alla som var med och tävlade och för alla fina bidrag. Härligt att så många faktiskt ville se en manlig Lucia! ♥

tisdag 13 december 2011

Vinn underbar Massageolja från terre d`Oc!



Nu kan du tävla om en underbar massageolja/kroppsolja från terre d´Oc! Du kan välja mellan Orientalisk Amber, Apelsin eller Jasminblomma.


• 100% av de totala ingredienserna kommer från naturligt ursprung.
• 98% av den totala ingredienser från ekologiskt jordbruk.
• 84% av den totala ingredienserna är fairtrade

Massageoljan innehåller 100 ml och kommer i en fin miljövänlig förpackning.

Det är Lucia, så vi tänker att ni får presentera den som ni skulle vilja se som Lucia - man eller kvinna spelar ingen roll, i kommentarsfältet. Ni har fram till söndag den 18:e december kl. 23.30. Vinnaren presenteras måndagen den 19:e december.

Lycka till.

Kram, karma och kärlek

Vera & Tommy, Maryfly Organics

måndag 5 december 2011

Du kan få din beställning inslagen



Du vet väl att du kan få din beställning/delar av din beställning inslagen helt gratis av oss. Vi slår in med hjälp av kreativitet och återvinning för att nå högsta miljöhållbarhet. Det kan dröja en dag extra om du vill ha din paket inslagen (beror på Veras andra jobb) eftersom det är hon som slår in paketen. Skriv bara i meddelanderaden i din beställning vad du vill ha inslaget. Vi gör även ett litet kort som medföljer där du kan skriva till personen du tänkt ge presenten/klappen till. Bra va? Till webbshopen, Maryfly Organics.