lördag 14 april 2012

Nyheter i vår webshop

Benecos bästsäljare är deras volymmascara. Kostar endast 85 kr.

Vi efterlyser Agnes som faktiskt vunnit ett litet tröstpris i vår tävling. Skicka din adress till info@maryfly.se, så skickar vi en överraskning till dig. 



Sedan har vi fått in en massa nyheter i webbshopen. Vi har bland annat fått in Benecos prisvärda smink, AKOMA skincare oraffinerade sheasmör och Eliah Sahil´s pulvershampo


torsdag 12 april 2012

Vår webbshop fyller 1 år!


Idag fyller vår webbshop 1 år så det vill vi fira med jubileumserbjudanden (först till kvarn) och en tävling. Du motiverar härunder vad som gör dig glad. Du har fram till midnatt på dig idag (12/4), och vinnaren får en litet paket med fin, ekologisk skönhetsvård. Vi erbjuder även alla som handlar idag i vår webbshop en liten gåva (Ganache for lips underebara läppbalm), så passa på vettja. Vi har även fått in Benecos prisvärda makeup som alla har råd med! 

Tack för att ni finns och för att ni följer, stöttar och hejjar på oss. Kram, karma och kärlek

måndag 2 april 2012

Jubileumsrabatt


Vi firar 1 år den 12 april. Fatta att vi hållit på med detta i över 1 år, och att det fortfarande är så inspirerade trots att det är mycket jobb eftersom vi har detta utöver våra andra sysslor. Men vi blir så himla glada av alla människor som besöker oss och blir våra kunder. Utan er så skulle vi inte kunna existera, och tillsammans tar vi hand om oss själva, varandra och vårt jord. Det är inte illa, eller hur? Vi firar givetvis med en rejäl jubileums-rabatt i webbshopen.  Allting kostar 99 kronor och det är först till kvarn som gäller. Så skynda, fynda. Det kommer dyka upp lite annat smått och gott så håll koll. Anmäl er till nyhetsbrevet och ni får första tjing på ny heterna. Peace and loving!