söndag 17 juli 2011

Mineral Powder Foundation från terre d'Oc




Vi har fått in terre d'Ocs mineral powder foundation i vår butik. Den finns i tre olika nyanser att välja emellan; 901 Beige tendre Atlas, 902 Beige rosé Hoggar och 903 Beige doré Kilimandjaro.  De två första är väldigt neutrala (901 drar mer åt gul och 902 mer åt rött) och 903 är för lite mörkare hy - en solbrun nyans. Så välj den nyans som ligger närmast din hy vilket kan variera beroende på vilken årstid det är.

När man beställer foundationen så får man en kabukiborste med på köpet. - som är själva verktyget för att lägga en grund.  Ju mer du arbetar med borsten och pudret desto mer täckande blir resultatet. Själva foundationet ser ut som puder, men när det arbetas in i huden så smälter det, och ger dig en naturligt,  sammetslen hy. terre d'Oc är ECOCERT.

Förpackningarna och även pennorna är tillverkade av trä från certifierade skogar (FSC), och är fria från lösningsmedel (lim) och trycks med vegetabilisk bläck. Det medföljer dessutom inga  instruktionspapper, utan de trycks på insidan av kartongen. Läppstifts och andra fodral kommer från biologiskt nedbrytbart från majs (garanterat ingen GM).

 
Du kan läsa mer om krämpudret i vår webshop.



Inga kommentarer: