fredag 19 augusti 2011

Nya produkter till webshopen och snabbare frakt!

Nu har vi fått in ännu mer nyheter till butiken. Vi har bland annat fått in concealer från terre d'Oc som är en härlig concelaer som skonsamt döljer mörka ringar under ögonen, finnar och strukturella och färgmässiga ojämnheter i huden, och som skänker den vacker lyster.



Sedan har vi även tagit in en kompakt ögonskugga från samma märke  i färgen Marron Telouet (brunskimrande) som är oerhört fin, och vacker nu till hösten. Vi har även andra ögonskuggor i både duopack och som glimrar fint. Kika in här så får du se vilka ögonskuggor som finns.

Sedan har vi länge tyckt frakten gått lite för sakta. Posten har sagt 1-5 arbetsdagar, vilket oftast slutar på 5 arbetsdagar, så från och med nu så ska paketen levereras inom 1-2 arbetsdagar! Det tycker vi ni är värda!

4 kommentarer:

Lotta sa...

Hej! Jag har funderat lite på en sak som ni kanske egentligen inte har svar på men jag chansar :)
Terre d'Oc är ju ett företag som tänker mycket på miljön, trycker information innuti kartongerna istället för på lösa broschyrer, har extra slimmade läppstiftsförpackningar och så. Men varför skickar man med en minikabuki i varje förpackning med mineralfoundation?! Det verkar ju jätteonödigt, man behöver ju inte en ny varje gång mineralpudret tar slut? Det känns som om att det går emot allt vad företaget står för? Det hade varit intressant att veta hur de har resonerat sig fram till det.

Om oss sa...

Ja, jag håller med dig Lotta. Det går emot deras princip aningen. Sedan ska man inte använda borstar för länge eftersom de sägs bli väldigt lätt bakterier i. Men det vore bättre de hade en kabukiborste som man kunde köpa bredvid, och som var tvättbar för att kunna använda och ha den längre. Men där ser man att även om företag försöker så har de inte alltid kommit ända fram. Men om vi klagar/påpekar, så kan det hända saker. Så vi får maila dem båda två? Ska vi göra det, Lotta?

Lotta sa...

Nej självklar behöver man byta borste då och då, men kanske inte varje gång man köper ny mineralfoundation.. då är det ju bättre att köpa en bra kvalitetsborste som tål att tvättas. Ja det hade ju varit mycket bättre att ha en borste lös, och istället sänka priset lite. Ja det tycker jag allt att vi ska :) de har ju flera kontaktalternativ på sin hemsida, vilket tror du man ska skicka till, creative departmen kanske?
Export department
Creative department
Public relation
Recruitement
Newsletter
Webmaster
Other requests

Om oss sa...

Ja, eller other requests? Jag kör på det! :) Exakt, lite billigare mineralfoundation (det är dock ett bra pris för bra kvalité - men något billigare) och så får man köpa borsten utöver det. Brilliant idé tycker jag!