lördag 15 oktober 2011

Maoli Parfym från Hawaii!


Vi har fått in fyra nya dofter i vår webshop från Maoli Perfume! Maoli Perfumes är både ekologiskt, naturligt och raw. Leveras i en fin och nätt burk, i olika ljuva dofter.  Perfekt för dig som vill dofta gott men mer diskret och naturligt där doften anas än luktar på en radie av flera meter (vilket få naturliga parfymer gör). Du kan välja mellan Chocolate Kingdom (choklad, vanilj och kokos), Leilani´s Lei Stand Solid (Tuberos, nejlika och ylang ylang), Royal Pikate (Jasmin & Havtorn) och Under the Orange Tree som har dofter neroli, apelsin, petigrain och vanilj.

Maoli är ett familjeföretag ifrån Hawaii som gör naturliga aloha theraphy doftbalms. Aloha betyder i närvaro (alo) av livets energi (ha). Filosofin kring aloha handlar om att vara välkomnande, medkännande, ha goda intentioner med allt omkring en och att vara genuin i sitt levnadssätt. Deras dofter som är 100 % ekologiska utan syntetiska kemikalier skadliga för vår natur -  förmedlar verkligen den känslan.

Veras favorit är: Det står mellan Royal Pikate och Leilani´s Lei Stand Solid för deras blommiga dofter, och för de innehåller två av mina favoritblommor, Jasmin och Tuberos (natthyacint).
Tommy´s favorit är: Under the Orange Tree. 

OBS! De kommer ej i glasburk utan i en liten nätt plåtask. Perfekt att ha i väskan.

Inga kommentarer: