måndag 30 januari 2012

BelláPierre Mineralsmink - nyhet i webbshopen!

 Vi har fått in Bellápierre mineralsmink hos oss. Vi har själva testat det ett tag och vi tycker det är ett riktigt bra smink med kvalite och som får varje person att skimra lite extra. 

Bellápierre betyder förövrigt "vacker sten” och är den nya generationens mineralsmink som är 100 % naturlig. Ger människor vad de önskar av sina makeup-produkter, perfekt resultat och med levande färger!

Mineralsmink är smink gjort av endast mineraler. De vanligaste mineralerna som används är titandioxid, zinkoxid, järn oxider och Mica.
 
Mica är en glimmermineral som utvinns ur bergarter som granit, glimmerskiffer och gnejs.  För att kunna användas i kosmetika renas och pulveriseras den. Mica finns i många färger och med varierande lyster. Mineralsmink fungerar även som ett visst solskydd eftersom mineralerna titandioxid och zinkoxid ingår. (ersätter dock aldrig en solskyddskräm, då faktorn kan variera beroende på applicering av produkten) Det fungerar även för personer med känslig hy, då den inte innehåller kemikalier som irriterar.
 
Bismuth Oxychloride som finns i en del mineralsmink kan irritera huden och kan ge reaktioner som klåda och rodnad. Många ledande make-up märken använder Bismuth Oxychloride då den är billig som utfyllnad samt ger ett glansigt resultat. Bellápierre använder sig INTE av Bismuth Oxychloride.

Bellapierres Mineral Powders är 100% naturliga och baseras på rena mineraler från naturen. De är vårdande och Du kommer att bli förtjust av den naturliga vackra lystern Bellapierres Mineral powders ger dig. De är dessutom inte testade på djur.

Wild Forest, 399 kronor


Inga kommentarer: