torsdag 5 maj 2011

Nyhet i butiken: Underbar Massageolja



Vi har precis fått in massageoljor från franska terre d´Oc i vår webshop i dofterna Jasmin, apelsinblomma och Amber. Det är en mjuk och silkeslen olja som är lätt att massera med, och som gör huden mjuk och sinnet avslappnat. Dessutom 100 % naturligt, 98 % kommer från ekologisk jordbruk och 86 % är fairtrade! En perfekt present till någon du bryr dig om?

6 kommentarer:

Lotta sa...

Hej!
Jag vann en tävling hos Ellinor på Beauty & Nature, där vinsten, ett Hurraw Black cherry tinted lip balm, kom från er. Jag vill bara tacka så mycket för den fina vinsten! Jag gillar det verkligen jättemycket! Är inte mycket för kladdiga läppglans och läppstift känns ofta lite mycket så det är verkligen perfekt!
Återigen stort tack! Och fortsatt lycka till med webshopen.

Om oss sa...

Hej Lotta! Åh, tack! <3 Vad fint att du gillar det, och Hurraw Black Cherry är ett av mina favoriter också. Jag håller med dig eftersom jag själv inte är mycket för varken läppglans (som mitt hår fastnar i tyvärr) och läppstift känns oftast för mycket - så passar det perfekt, och så doftar ljuvligt. Kram, karma och kärlek

Maria sa...

Hei Vera.Jeg leste at det vil komme foundation fra Terre d`Oc.Jippi!Men vet du når?

Cornelia sa...

Hej!

Idag fick jag hem min beställning från er. :) Och jag har bl.a köpt shea smör. Och på burken står det att det ska förvaras svalt. Och jag undrar, hur svalt? Ska man ha det i kylskåpet eller går det bra att ha det i rumstemperatur?

/C

Om oss sa...

Hej Cornelia! Det räcker du har det i rumstemperatur, men inte placeras i solen. Det är för smöret smälter i kontakt med värme/kroppsvärme. Glöm inte att det är väldigt drygt så du behöver inte mycket smör. Kram, karma och kärlek

Om oss sa...

Maria:
Jag ska givetvis kolla upp när det kan tänkas bli! Jag är euforisk! <3