söndag 1 maj 2011

Organic Essence Sheabutter på Sofis Mode


Sofis Mode på Aftonbladet så listar de vårens härligaste skönhetsprodukter, och listar faktiskt vår bästsäljare, Organic Essence sheasmör! Den är en given favorit i vår webshop! 

Kul att även de på Sofis Mode fått nys om den - men så är den ju helt underbar, och dessutom så är kartongen helt nedbrytningsbar! Helhetstänk! We like! 

Vi sänder givetvis extra kärlek till Jenny på Loveko som är skandinavisk distributör för Organic Essence´s produkter, och som introducerat detta härliga sheasmör på den svenska marknaden. Du kan läsa mer om det här på Jennys blogg.



2 kommentarer:

Mia sa...

Jag köpte ju den med Lavendel av er och det är den absolut bästa "helkropps"produkten jag provat. När den sjunkit in så håller man sig mjuk och fin hur länge som helst och den luktar helt fantastiskt. Och man har ju provat ett antal under åren... Rekommenderas varmt!!!!

Om oss sa...

Ja, den är riktigt ljuvlig Mia. Vi gillar den otroligt mycket och just för att den är så oerhört dryg, doftar ljuvligt och äkta och att förpackningen är helt nedbrytningsbar!