tisdag 15 mars 2011

Vad är ditt favoritmärke?


Eftersom vi håller på att starta upp ett företag så är vi nyfikna på vad ni skulle vilja ha för produkter och märken om ni fick välja fritt? Vad är det ni saknar, och är det något märke som ni saknar just i Sverige? Vi har givetvis inte en chans att ta in allt ni önskar, men det vore himla kul att höra om era önskemål (även männens önskemål). Och vem vet, vi kanske kan uppfylla några önskningar?  

För vi vet ju alla - att kunden vet ju bäst!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag saknar bra ekologiska schampon och balsam och det skulle vara roligt och få in lite bra & billigare alternativ än exempelvis John Masters Organics! Lycka till!

Lotta sa...

Det märke som jag saknar allra mest i Sverige är Natraderm.
De är eko såklart, och satsar på känslig hy, eksem och psoriasis. Deras schampo är helt outstanding!
http://natraderm.co.uk/

Men även franska Elysambre och Caudalie, och brittiska Rawganic hade varit kul om ni hade!

Lotta sa...

Oh, jag kom på ett till! Ett märke som heter Giovanni som har så härliga och lyxiga saker i fina förpackningar.

Om oss sa...

Lotta:
Låter spännande. Natraderm har jag hört talas om. Ska genast läsa lite mer om dem i dagarna. Rawganic har vi kollat upp lite, och det verkar helt klart intressant. Jag gillar raw! Tack för alla fina tips!

Anonym: Vi håller på att kolla upp en eventuell hårvårdsserie som är billigare, men riktigt bra. Jag hoppas vi kommer kunna ta in den framöver.

Kram, karma & kärlek
/Vera

Anonym sa...

Jag skulle vilja ha produkter från brittiska märket Evolve

Anonym sa...

Jag gillar Burt's Bees och Badger, och tycker att de butiker som säljer dessa i Sverige idag har ett alldeles för snålt utbud! PLUS att det är jättefina förpackningar! ;) Överlag är ju engelsmännen duktiga på ekoprodukter och fina förpackningar, så där tror jag det finns en del kul att hämta!

Kul att ni ska starta upp butik! Jag önskar er all lycka till i världen och ser fram emot att få premiärhandla hos er! :D

Om oss sa...

Anonym: Tack för tips - ser väldigt intressant ut.

Ekoenkelt: Tack fina du! <3 Ja, jag har insett engelsmännen är duktiga på ekoprodukter och lite roliga förpackningar.

Kram, karma och kärlek

Estelle sa...

Jag länge varit väldigt nyfiken på Marie Veronique organics, särskilt deras ansiktskräm med spf 30 som har fått toppenbetyg där jag har läst om den och blivit väldigt säkert rankad både vad det gäller giftfrihet och att den skyddar riktigt bra enligt Skin deep :)
Tyvärr finns den bara i Usa :(
Lycka till med allt nu!
*Kram*

Om oss sa...

Marie Veronique Organics är ett väldigt vackert namn också. Har faktiskt inte hört talas om det, men ska genast kolla upp det. Det är så spännande när man inser så lite man vet om olika "gröna" märken.

Tack fina, fina Estelle för din pepp!

Kram, karma och kärlek

Anonym sa...

Det skulle vara roligt om någon fick in Stellas MCcartneys ekologiska hudvårds serie CARE.